So, il·luminació i envelats

Qui som?

973 Events Grup neix per cobrir totes les necessitas alhora de muntar qualsevol esdeveniment. Ens dediquem al muntatge integral d’actes tant públics com privats, però el nostre objectiu és oferir-te la infraestructura i ajuda necessària perquè tot estigui complert.

973 Events Grup neix de la unió de dues empreses liders en el seu sector:

Joan Moliné Muntages Integrals.

Amb més de 20 anys d’experiència en el muntage de carpes, instal·lacions efimeres, escenaris i lloguer d’il·luminació i sò, Joan Moliné Muntatges Integrals ha aconseguit la confiança de clients que van des de l’adminsitració pública fins a particulars. Organitzant entre d’altres, inauguracions de centres comercials, festes majors i bodes.


JP Audio.

És una empresa dedicada a la instal·lació i venda d’equips de sò professional i il·luminació, tant a nivell públic com privat. Cobrint les necessitats d’hotels, locals d’oci i centres esportius i municipals.


 

Gràcies a l’experiència de Joan Moliné Muntatges Integrals i JP Audio, 973 Events Grup té la infraestructura suficient per organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment tant en l’àmbit autonòmic com estatal.

Posa’ns a prova.

 • Sonoritzacions
  Carpes
  Il·luminació
  Directes i concerts
  Exposicions, fires i congressos
  Festivals i discomòbils

 • Pol. Ind. Reves, S/N
  25180 - Alcarràs- LLEIDA
  Telèfons:
  Juan Pérez: 660.03.08.34
  Joan Moliné 609.29.36.39
  Tel./Fax: 973 79 17 41
  info@973eventsgrup.com